Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

23/01/11 ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΠΟΝΤΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Μεσα στις βαλιτσες της επιστροφης απο το σμαραγδενιο νησι, επιστρεψε η ΜΑΥΡΗ με το ποντο της ισοπαλιας. Σε ενα βαρυ αγωνιστικο χωρο απο τη βροχοπτωση & οι δυο ομαδες επρεπε να επιστρατευσουν ως οπλα τους τη δυναμη & την αποφασιστικοτητα. Η Ροδος μπηκε καλυτερα στον αγωνα & προηγηθηκε σε μια απο τις ελαχιστες φασεις που δημιουργησε 4' πριν την αναπαυλα με τον Μαραγκουδακη με διαγωνιο σουτ επειτα απο σεντρα. Ο κυριος εκφραστης της επιθεσης για τους ΜΑΥΡΟΥΣ ηταν ο "El Mago" Χρυσαφης, με μια καλη στιγμη απο το στημενο που εκτελεσε.
Στο Β' ημιχρονο η ΜΑΥΡΗ μπηκε αποφασισμενα & με δυναμη. Κυριαρχησε σε ολο το ημιχρονο & στο 74' επειτα απο εκτελεση φαουλ του El Mago, ο Bomber πεταχτηκε στη πορεια της & με γυριστη κεφαλια διαμορφωσε το τελικο 1-1. Λιγο πριν το σουτ του Κοροβεση στο 55' & λιγο αργοτερα η κεφαλια του Πελεκη στο 60' εδωσαν τις προειδοποιητικες βολες. Στο 69' καταπληκτικη εκτελεση φαουλ του
El Mago εδιωξε εντυπωσιακα ο αντιπαλος πορτιερο. Η εμφανιση του Β μερους πρεπει να μας μεινει ετσι ωστε να μπαινουμε το ιδιο δυνατα & αποφασιστικα απο την αρχη, μιας & σ' αυτη τη Κατηγορια κυριαρχει η δυναμη & το παθος. Επομενη αγωνιστικη η 18η με τη ΜΑΥΡΗ να επιστρεφει στο Αιγιο μετα απο 2 εκτος εδρας αγωνες & να αντιμετωπιζει τον Αιαντα Σαλαμινας τη Κυριακη 30/01 στις 15:00. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ - ΠΑΘΟΣ & ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΥΡΟΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου