Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - 84 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΥΡΗ!

Εορταστικες εκδηλωσεις για την επετειο των 84 χρονων ιστοριας του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ Γ.Σ. εχουν προαναγγειλει ο ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ συνδεσμος Bianconeri & ο ΠΓΣ. Αναλυτικα ο συνδεσμος καλει ολους τους ΜΑΥΡΟΥΣ & ΜΑΥΡΕΣ τη Παρασκευη 25/02 & ωρα 21:00 στο cafe Versus για συζητηση με πολλα "ΜΑΥΡΑ" θεματα.
Ο ΠΓΣ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα τη Δευτέρα 28/02 στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Τelis».  Η κοπή γίνεται εντός του χρονικού πλαισίου που λαμβάνουν χώρα τέτοιου είδους εκδηλώσεις, ωστόσο η μικρή καθυστέρηση στη διεξαγωγή της οφείλεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Η διοίκηση θεώρησε πως δεν συντρέχει λόγος να υπάρξει κίνδυνος αποπροσανατολισμού των ποδοσφαιριστών από οποιασδήποτε μορφής εκδήλωση εν μέσω της προσπάθειας που καταβάλλουν για να κερδίσει ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ την άνοδό του. Έτσι, αποφασίστηκε η εκδήλωση να γίνει τη Δευτέρα, μία μέρα μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ κι ενώ, βάσει προγράμματος, θα ακολουθήσει το ρεπό (αγώνας με την Αγία Παρασκευή).
Η εκδήλωση συμπίπτει και με τα 84α γενέθλια του Παναιγιαλείου, με ημερομηνία ίδρυσης την 25η Φεβρουαρίου 1927, με δεδομένο ότι θα γίνει λίγες μέρες μετά.
Οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές και τηλεφωνικές, ωστόσο, η διοίκηση του Παναιγιαλείου καλεί όλους τους φίλους της ομάδας στην εκδήλωση, καθώς στο περιθώριο της κοπής θα υπάρξουν τοποθετήσεις που αφορούν στο μέλλον της ομάδας, στα πεπραγμένα της φετινής σεζόν, ενώ θα αναλυθεί το πλάνο της διοίκησης που εξαντλείται σε βάθος τριετίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου