Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ "ΖΑΦΕΙ" - ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Τα νεοτερα απο την ομαδα συνταξης του  PGS FANS BLOG αναφερουν, οτι η παραιτηση του Τεχνικου Διευθυντη του ΠΓΣ Ν.Ζαφειροπουλου, ειχε να κανει με την σταση καποιων εκ των Διοικουντων την περασμενη εβδομαδα & καποιου μελους του Δ.Σ. να του την.."πει". Η αναφορα του στην ανακοινωση προς τον Οικονομικο Διευθυντη του ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ Α.Ρελλα ηταν το ξεχειλισμα του ποτηριου & εγκειται στο οτι μπηκε στα αποδυτηρια & μιλησε προσωπικα με τον προπονητη & τους ποδοσφαιριστες του ΠΓΣ, ενω η αλλη πλευρα του απαγορευσε να μιλησει ξανα στους ποδοσφαιριστες, καθως κατι τετοιο οπως ειπαν ειναι μερος μονο των καθηκοντων της Διοικησης. Το πιθανο ειναι να υπηρξε "θεμα" & με Τζαναβαρα. Ο Ν.Ζαφειροπουλος με την μεγαλη πειρα τους ως ποδοσφαιριστης μεχρι & πριν λιγους μηνες, αλλα & εχοντας το ρολο βασικου ελεγχου των αποδυτηριων, εχωσε "γκαζια" στους παικτες για τις απαραδεκτες εμφανισεις τους στους τελευταιους αγωνες, αλλα & τα..."ειπε" & με τον προπονητη Π.Τζαναβαρα & τον εθεσε προ των ευθυνων του. Αυτο ενοχλησε & τον ιδιο τον προπονητη amp; ετσι δημιουργηθηκε μια παρεξηγηση με αποτελεσμα ο "Ζαφει" να μην συνεχισει το ολο θεμα παραπερα & προτιμησε να θεσει τον εαυτο του τη δεδομενη στιγμη εκτος ομαδας ετσι ωστε να μην πλανωνται βαρια συννεφα εν οψει των επομενων κρισιμων αγωνων της ΜΑΥΡΗΣ ξεκινωντας απο τον αγωνα της Κυριακης κοντρα στη Κορινθο.
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ BLOG ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
"Σήμερα θα μιλήσω περισσότερο για μένα και την αποχώρηση μου από τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ. Εχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι οι δυο αγαπημένες μου ομάδες είναι ο ΠΑΣ κ ο ΠΓΣ. Μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια παρουσίας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχω το δικαίωμα να πιστεύω ότι έχω συγκροτημένη άποψη και φιλοσοφία για το αντικείμενο.
Όταν διάφοροι παραγοντίσκοι μπερδεύονται στα πόδια του τεχνικού διευθυντή και προσπαθούν να τον φιμώσουν για προσωπικά τους συμφέροντα τότε ο τεχνικός διευθυντής δεν έχει καμία θέση να υπάρχει.
Αποκλειστικός υπεύθυνος για την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι αυτός. Σε συνεργασία με τον πρόεδρο και μόνο με αυτόν.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, προπονητές, γενικοί αρχηγοί, ιατρικό τιμ, φροντιστές και ότι άλλο υπάρχει είναι ΥΠAΛΛΗΛΟΙ του. Αυτή είναι η σωστή λειτουργία ιεραρχικά ενός σωματείου.
Όταν μπερδεύονται οι ρόλοι και ειδικά αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη όταν το οικοδόμημα μπάζει από παντού όταν κάνεις μεγάλες προσπάθειες να διορθώσεις τα πράγματα και δεν έχεις στήριξη από κανέναν, ε τότε δεν μπορείς να συνεχίσεις.
Ο Ζαφειρόπουλος φυτό δεν ήταν ποτέ. Ήταν πάντα αυτός που έλεγε αυτό που πραγματικά πίστευε που είχε το θάρρος της γνώμης του έστω και αν κάποιες φορές μπορεί να ήταν λάθος.
Δεν κορόιδεψε κανέναν δεν ρουφιάνεψε κανέναν δεν πούλησε κανέναν. Και όταν είσαι καθαρός δεν φοβάσαι και κανέναν. Κύριοι του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ χάρηκα που βρέθηκα στην αγαπημένη μου πόλη για αυτούς τους δυο μήνες και δούλεψα για την αγαπημένη μου ομάδα. Σας εύχομαι ολόψυχα να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Όπως επίσης και να αλλάξετε τρόπο λειτουργίας και σκέψης

Για το καλό του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου