Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

"ΠΡΩΤΗ" ΓΚΙΚΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ BOMBER - Π.Γ.Σ

Δ.ΓΚΙΚΑΣ

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στη σημερινή προπόνηση είχε για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Δημήτρη Γκίκα. Ο έμπειρος μέσος έχει χορηγηθεί με άδεια από τη μονάδα του και θα παραμείνει στο Αίγιο μέχρι και την άλλη εβδομάδα. Ωστόσο, δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής και λογικά θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του στον αγώνα με τον Απόλλωνα το δεύτερο 10ήμερο του Μαρτίου.
"BOMBER"
Ο Νίκος Ιορδανίδης είναι καλύτερα, αλλά η περίπτωσή του χρειάζεται προσοχή ειδικά τώρα που έχει ανεβάσει στροφές και είναι έτοιμος να ριχτεί στη μάχη. Το πιο πιθανό είναι να μην βρίσκεται στο αρχικό σχήμα αν και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει μέρες μπροστά του για να αποφασίσει με βάση την κατάστασή του.
Από το προσεχές παιχνίδι, εκτός του Γκίκα δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Λιόσης και Σανδραβέλης.
Το χαλάρωμα της Δευτέρας έγινε στο Δημοτικό Στάδιο, την Τρίτη υπάρχει ρεπό και την Τετάρτη το πρωί επιστροφή στο γήπεδο της Ροδιάς».
"ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΠΑΡΕΑ"
 

«Η Διοικηση του Π.Γ.Σ θέλει να απευθύνει ένα «ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στους εκατοντάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς και «σκέπασαν» με τις φωνές τους και τον παλμό τους την ατμόσφαιρα. Οι οργανωμένοι απέδειξαν πως η μάχη της κερκίδας είναι δική τους υπόθεση και οι φίλαθλοι της ομάδας ακολούθησαν σε αυτή τη δύσκολη αποστολή και ενίσχυσαν την προσπάθεια του Παναιγιαλείου. Ραντεβού την Κυριακή στον αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ όπου θα σημάνει η ώρα της αντεπίθεσης». Πηγη panaigialeiosfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου