Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΝΙΚΗ ΜΕ ΡΟΥΦ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΙΩΚΟΥ
Δυσκολη επικρατηση επι του Ρουφ με 1-0 αλλα η νικη μετραει αυτη τη στιγμη. Το μπαλακι απο το Σιωκο με ωραιο χτυπημα φαουλ εδωσε το 3ποντο. Η ΜΑΥΡΗ καλειτε τωρα να ανασυνταχθει καθως τη Κυριακη παιρνει ακοπα το 3ποντο με Αγ.Παρασκευη. Η συνεχεια μας βρισκει παλι Αιγιο για δυο συνεχομενα ματς με Απολλων στις 13/03 & Χερσονησο μια εβδομαδα αργοτερα. Αλλη μια λυση για τον Τζανα θα ειναι & ο αμυντικος μεσος Δ. Γκικας που θα υπολογιζεται λογικα για τη συνεχεια.

ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ
Ασχημα τα νεα απο τη προσφυγη του Αχειμαστου & η Διοικηση καλειτε να πληρωσει 14.000 σε 3 μηνιαιες δοσεις σε ενα ποδοσφαιριστη που ηρθε το προηγουμενο Δεκεμβριο & αγωνιστηκε σε 1.5 αγωνα! Απομενουν & οι εκδικασεις Χαντζη - Κουτρουμπη. Δεν ξεχναμε πως ο πρωην προεδρος Κ.Δημητριαδης αφησε απληρωτους πολλους ποδοσφαιριστες με κινδυνο η ομαδα να μην μπορει να αγωνιστει στη Γ Εθνικη. Χρεη προς ΙΚΑ & εφορια τριπλασιαστηκαν μεσα σε 7 μηνες & χωρις μισθο οι παικτες απο το Φεβρουαριο-Μαρτιο  + τις δοσεις συμβολαιου τους. Για πολλους αυτα ειναι μικρα γραμματα αλλα αυτα σε κανουν να μενεις πισω & να αποζητας τη λυση σε τριτα προσωπα. Διοικητικη σταθεροτητα ειναι το σημαντικοτερο για τη ΜΑΥΡΗ ετσι ωστε να μπορεσει να βαλει βασεις για το μελλον. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΓΣ
Η εκδηλωση της πρωτοχρονιατικης πιτας εδωσε το στιγμα της "οικογενειας". Με βραβευσεις σε φιλαθλους  οπως τον δικο μας συντονιστη στο panaigialeiosfans.gr (Panpan) οπως επισης & οι Δημητρης Γεωργιου & Τακης Πρασσας. Τιμηθηκαν παλαιμαχοι παικτες της ΜΑΥΡΗΣ της 10ετιας του 50-60 & δηλωσεις των ποδοσφαιριστων οτι θα παλεψουν ως το τελος για τις προνομιουχες θεσεις. Photos εδω. Κατατεθηκε ο φακελος για τη δημιουργια ΠΑΕ διαμηνυσε ο Α.Ρελλας & Ο Δ.Μπαλαφουτης μαζι με το κ.Παπαπετρου εκαναν ως δωρο για τα 84 χρονια που εκλεισε η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ, ενα γηπεδο για προπονησεις! Ο Παναιγιαλειος αποκτα στη Ζηρια το δικο του γηπεδο για τις καθημερινες προπονησεις του & θα ανηκει στη περιουσια της ομαδας! Βιντεο εδω. Παντα τετοια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου