Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ: ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!

Ενα θολο τοπιο επικρατει σε οτι αφορα τις αποφασεις σχετικα με το θεμα των ενημεροτητων. Το PGS FANS blog παραθετει διπλα στη φωτογραφια μια πλαστη ενημεροτητα του Ιανουαριου! Δειτε οτι η ΕΠΟ & η αρμοδια επιτροπη χορηγησεων βεβαιωνει οτι η παραπανω ομαδα ειναι φορολογικα ενημερη. Η ΕΠΟ στις 22/06 πηρε αποφασεις για καποιες ομαδες που εμπλεκονται στο θεμα. Για τον ΠΓΣ & αλλες 3 ομαδες αποφανθηκε οτι υπηρξε "δολος" & σε αλλες περιπτωσεις "απλη" ανακληση των δελτιων. Υπηρξε ανακληση των δελτιων αλλα & προστιμο 50.000 ευρω. Το θεμα παραπεμφθηκε απο την ΕΠΟ στο πειθαρχικο της Ενωσης Β & Γ Εθνικης για περαιτερω αποφασεις. Παραθετουμε το επιμαχο αρθρο 34 του ΚΑΠ που τιμωρει τις ομαδες & λεει: ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ & ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ:  
1.α) Μεχρι οτου ανακληθει απο την ΕΠΟ το δελτιο ατομικων στοιχειων & μεταβολων του ποδοσφαιριστη που εχει εκδοθει απ αυτην, ο παικτης αγωνιζεται κανονικα, εκτος αν η εκδοση του δελτιου οφειλεται σε δολια ενεργεια της ομαδας η του παικτη. 
β) Εφ οσον ομως κοινοποιηθει σε μια ομαδα αποφαση της ΕΠΟ με το οποιο ανακαλειτε το δελτιο του ποδοσφαιριστη, η συμμετοχη του σε αγωνες της ομαδας αυτη υστερα απο την προαναφερομενη κοινοποιηση της αποφασης της ΕΠΟ ειναι αντικανονικη, με ολες τις συνεπειες σε περιπτωση υποβολης ενστασης. 
γ) Σε περιπτωση η ανακληση του δελτιου του ποδοσφαιριστη οφειλεται στη διαπιστωση δολιας ενεργειας του παικτη η της ομαδος του, τοτε αν ο ποδοσφαιριστης ειναι υπαιτιος, επιβαλλεται με αποφαση της ΕΠΟ ποινη αποκλεισμου τριων (3) ετων απο καθε επισημο η φιλικο αγωνα, αν υπαιτια ειναι η ομαδα, της επιβαλλεται χρηματικη ποινη απο 10 εως 50.000 ευρω. Αν υπαιτιοι ειναι ποδοσφαιριστης & ομαδα, τοτε τιμωρουνται με τις αντιστοιχες παραπανω ποινες & οι δυο. 
Η Ενωση Β & Γ η αλλιως η Football League/2 θα ειναι αυτη που θα παρει τη τελικη αποφαση. Αλλα εδω μιλαμε για ποια αξιοπιστη Λιγκα; Αυτης που ο Προεδρος της ειναι ΕΠΙΣΗΜΑ μπλεγμενος στη μεγαλυτερη απατη της ιστοριας του Ελληνικου ποδοσφαιρου; Ο κ. Σπυρος Καλογιαννης για οσους δε ξερουν ειναι ο Προεδρος της Ενωσης. Αρα εδω μιλαμε οτι ο Παναιγιαλειος & ο καθε Παναιγιαλειος που εμπλεκεται αμεσα η εμμεσα στην υποθεση των ενημεροτητων, οφειλει να παρει ΕΠΙΣΗΜΑ & ΤΩΡΑ θεση για ολα αυτα. Απαξιωνουν τον Συλλογο μας καποιοι ανθρωποι θεσμων & ποδοσφαιρικοι παραγοντες & ειμαστε οι περισσοτεροι στο χαος. Η ΕΠΟ δεν εχει ευθυνει σε ολα αυτο το πανηγυρι; Ολα στο ΦΩΣ να μαθουμε ποιος οι ποιοι ευθυνονται σε ολο αυτο το κακουργημα βαση νομου & απαιτουμε & απο την ΕΠΟ αυτα που ειχε πει ο Προεδρος της κ. Πιλαβιος: Θα παραπεμφθουν στη δικαιοσυνη & τα φυσικα προσωπα που ειναι σ αυτη την υποθεση. ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ! Να μαθουμε ποιες ειναι εκπροθεσμες, ληγμενες, πλαστες η ακομα χειρογραφες.
ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου