Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΣ, Δημήτρης Παπαπέτρου στην πρώτη του συνέντευξη στο επίσημο site τoυ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ, εμφανίζεται ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αλλά όπως λέει «βρισκόμαστε στα μισά του δρόμου. Η προσπάθεια δεν θα μείνει ημιτελής γιατί έχουμε βάλει ένα στόχο. Έναν κοινό στόχο ο οποίος πρέπει να υλοποιηθεί. Δεν λειτουργούμε με ημίμετρα, δεν βάζουμε ταβάνι στα όνειρά μας, δεν συμβιβαζόμαστε. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας τίμια και ο κόσμος να είναι σίγουρος πως ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ έχει τέτοια δυναμική που στο τέλος εμείς θα χαμογελάσουμε», εξηγεί ο «ισχυρός άνδρας» του Π.Γ.Σ
ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ
Ο Δημήτρης Παπαπέτρου είναι 45 ετών και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα. Κατάγεται από την Ακράτα και από 4 μελή οικογένεια. Ο αδερφός του, οικονομολόγος, είναι στέλεχος ελληνικής πολυεθνικής εταιρίας. Ο ίδιος έχει χαράξει τη δική του επαγγελματική πορεία, που είναι εφάμιλλη των στόχων του Παναιγιαλείου: θέλει να πετύχει.
«ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ»
Τα τελευταία 25 χρόνια διαμένει στην Αθήνα. Ξεκίνησε να ασχολείται με το εμπόριο κατεψυγμένων προϊόντων. Στη συνέχεια «μπήκε» στο χώρο της χονδρεμπορίας κρεάτων. Σήμερα εκτός από αυτές τις δραστηριότητες είναι μέτοχος με ποσοστό σε ανώνυμες και μη εταιρίες που ασχολούνται με την υψηλή τεχνολογία, ενώ έχει συμμετοχή και σε χρηματοοικονομικά ιδρύματα. Σημείωση: Οι εταιρίες που έχουν ως αντικείμενο εργασίας την υψηλή τεχνολογία θεωρούνται ως οι απόλυτοι κυρίαρχοι των παγκόσμιων αγορών. Γίνεται όμως να εξαργυρώσεις μία επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα με την καταξίωση στον ποδοσφαιρικό χώρο; Πολλοί επιτυχημένοι επιχειρηματίες έφυγαν χωρίς… τρόπαια από το ποδόσφαιρο. Ο Δημήτρης Παπαπέτρου δεν φοβάται να πει πως: «Αν σε διακρίνει η σοβαρότητα και δουλεύεις δεν θα χάσεις. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Όποιος παράγει έργο στο τέλος θα δει τους κόπους του να ανταμείβονται» 
«ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟ»
Ο στόχος είναι πολλαπλός. Όπως εξηγεί: «Εννοείται πως θα πρέπει να μιλάμε για μία ανώνυμη εταιρία. Τότε θα αρχίσουν να μας σέβονται και θα δημιουργηθούν οι βάσεις για μία αξιοκρατική και άκρως επιτυχημένη πορεία. Υπάρχει ήδη ένα 5ετές πλάνο για το οποίο θα είναι υπεύθυνοι οι αρμόδιοι. Η άνοδος είναι μία προέκταση των πολλαπλών στόχων. Τίποτα δεν θα γίνει τυχαία. Όλο το Αίγιο θα αγκαλιάσει τον Παναιγιάλειο, όχι από υποχρέωση αλλά γιατί αυτή η ομάδα θα είναι η πηγή οξυγόνου για τον φίλαθλο. Θα αποτελέσει τη μόνιμη διέξοδό του. Φυσικά αφού η ομάδα σεβαστεί τον κόσμο, όπως και γίνεται», εξηγεί ο πρόεδρος του ΤΑΠ. Είναι γνωστό πως ο Δημήτρης Παπαπέτρου δεν γεννήθηκε με μία μπάλα στα πόδια! Δεν το κρύβει, ούτε το έχει παίξει παντογνώστης. Διατηρεί χαμηλούς τόνους και όσοι τον ξέρουν γνωρίζουν πως δεν λέει κάτι απλά για το πει. Το να «κερδίσει τις εντυπώσεις» ή την έξωθεν καλή μαρτυρία είναι ένα παιχνίδι που ποτέ δεν του άρεσε.
«ΠΗΓΗ… ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ»
«Βλέπω ποδόσφαιρο, μ’ αρέσει, αλλά δεν γνωρίζω τα μυστικά του. Γι’ αυτό υπάρχουν στην ομάδα στελέχη που γνωρίζουν το αντικείμενο. Eγώ κοιτάω τη δουλειά μου και να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου. Μία εταιρία πρέπει να έχει ευδιάκριτους ρόλους. Η ομάδα έχει στελεχωθεί με ανθρώπους που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και γνωρίζουν πως θα οδηγήσουν τον Παναιγιάλειο στη γη της Επαγγελίας. Αν δουλέψουμε όλοι μαζί, σωστά, συνετά και με σοβαρότητα, τότε η επιτυχία είναι μπροστά μας. Σε λίγο καιρό θα γίνει ορατή, θα την βλέπουμε και θα την πιάσουμε».
Η «οργάνωση και σοβαρότητα» είναι δύο από τα must του Δημήτρη Παπαπέτρου. «Αν δεν οργανωθείς και δεν είσαι σοβαρός, δεν πρόκειται να πετύχεις», εξηγεί ως απόφθεγμα ζωής.
«ΚΥΡΙΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ» 
«Γιατί να μην ισχύει αυτό και στο ποδόσφαιρο; Καταλαβαίνω πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι αλλά δεν υπάρχουν ομάδες που να πέτυχαν επειδή ακριβώς ακολούθησαν ένα πλάνο; Γιατί να κοιτάμε τις περιπτώσεις – «φωτοβολίδες»;. Είμαστε Παναιγιάλειος κύριοι και θα είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας. Ο Παναιγιάλειος είναι δυνατός. Το οφείλει στην ιστορία του και στους φιλάθλους του να πετύχει. Προσοχή: δεν θα τάξουμε, θα προσπαθήσουμε»
Όσο για τον στόχο της ανόδου ήταν απόλυτος: «Πιστεύω πως μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Επειδή μιλάμε για μπάλα, αν δεν συμβεί αυτό θα δοκιμάσουμε την τύχη μας στα μπαράζ. Και όλοι ξέρετε πως ο Παναιγιάλειος ξέρει από μπαράζ. Ο Παναιγιάλειος έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια και χρειάζεται να γίνουν πολλά πράγματα σε λίγο χρόνο. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Θα προσπαθήσουμε και θα τα καταφέρουμε».
«ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ»
Εμφανίζεται αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας. «Η ομάδα έχει αλλά παράλληλα χρειάζεται και περισσότερο τσαμπουκά. Πάθος, δύναμη, να δείχνεις από την αρχή ότι είσαι διεκδικητικός και ποιος είναι ο ρόλος σου. Η δυναμική της ομάδας είναι αυτή που θα την οδηγήσει ψηλά κι εμείς θ’ ακολουθήσουμε. Έχουμε τα φόντα. Άλλωστε πίσω από τον Παναιγιάλειο υπάρχει μία ολόκληρη πόλη, ο κόσμος αγαπάει την ομάδα, είναι τεράστια η ευθύνη. Πρέπει όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους ικανοποιήσουμε».
«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ»
Όσο για τον κόσμο, είναι συνεπαρμένος από τη βοήθειά του. «Οι φίλαθλοι βοηθούν. Με το υστέρημά τους όταν έρχονται στο γήπεδο, με τη φωνή τους, τον παλμό τους… Χρειάζεται λίγο περισσότερο. Υπήρξαν κάποιες απογοητεύσεις αλλά σ’ έναν μαραθώνιο θα έχεις πολλά εμπόδια. Οφείλεις να τα υπερκεράσεις. Ο κόσμος του Παναιγιαλείου έχει ποδοσφαιρική παιδεία. Τι να πω εγώ σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν δει τον Παναιγιάλειο στην Α’ Εθνική ή στη Β’ πριν μερικά χρόνια. 
Το ότι οι φίλαθλοι γνωρίζουν από μπάλα σημαίνει πως εκτιμούν και την προσπάθεια. Με τα όποια λάθη μας…», δηλώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.
Ο Δημήτρης Παπαπέτρου και οι συνεργάτες του, όπως λέει «δεν θα βάλουν ταβάνι στα όνειρά τους για την ομάδα». Άλλωστε κανείς δεν φορολογεί τα όνειρα, πολλές φορές αυτά πραγματοποιούνται, αν υπάρχει «σοβαρότητα και οργάνωση», όπως σημειώνει, σίγουρα όμως, επικροτείται η προσπάθεια.(πηγη panaigialeiosfc.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου