Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΨΑΧΝΑ

«Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΤΑΠ ΠΑΝΑΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΣ ολοκλήρωσε το Σάββατο το πρωί την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (3 μ.μ.) με τον Ηρακλή Ψαχνών εκτός έδρας. Η αναμέτρηση εντάσσεται στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, 4ης για το β’ γύρο. Ο Παναιγιάλειος βρίσκεται στην 3η θέση με 30 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών έχει 32. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας γνωστοποίησε τη 19μελή αποστολή. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται οι Ανδρούτσος, Μούζος, Λιόσης, Κοροβέσης, Λίτσος Πελέκης, Στάικος, Σκαρτσίλας, Γκοτσούλιας, Σανδραβέλης, Ραμπαβίλας, Χρυσάφης, Χαϊκάλης, Τριανταφυλλάκης, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Γραμματικόπουλος, Διαμαντόπουλος και Ρέλλας.
Την Κυριακή το μεσημέρι θα γίνει γνωστός ο τελευταίος παίκτης που θα «κοπεί» από την αποστολή. Νέο πρόσωπο είναι ο Γιώργος Γραμματικόπουλος (25 ετών, επιθετικός), η τελευταία χρονικά μεταγραφή του Παναιγιαλείου.
Επιστρέφουν οι Θοδωρής Λίτσος και Γεράσιμος Χαϊκάλης από τραυματισμό.
Δεν υπολογίζεται ο σκόρερ της αναμέτρησης με τον Αίαντα Σαλαμίνας, Ηλίας Σιώκος καθώς θα εκτίσει ποινή τιμωρίας και ο τραυματίας Νίκος Ιορδανίδης ο οποίος θα επιστρέψει μετά την 22η αγωνιστική. Ο Δημήτρης Γκίκας απέχει λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και λογικά θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Εκτός αποστολής τέθηκαν επίσης οι Τσώνης, Μπαλτιμάς, Γιαννίκος, Βασιλαντωνόπουλος, Μπουλούμπασης, Γεωργίου.
Η αποστολή θ’ αναχωρήσει στις 3.30 μ.μ. για την Χαλκίδα όπου και θα διαμείνει.
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Τσαγγαράκης (Ρεθύμνου), με βοηθούς τους Συνιοράκη (Ρεθύμνου) και Γκαβέρα (Αθηνών).
• Ο Παναιγιάλειος θα έχει τη συμπαράσταση των φίλων του, καθώς δεκάδες αυτοκίνητα από το Αίγιο και την Αθήνα θα ξεκινήσουν την Κυριακή το πρωί για το νησί της Εύβοιας.(πηγη panaigialeiosfc.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου