Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ...

 Η ΑΠΕΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ
Κατι ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ φανελες χωρις τους "ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ" μπροστα & χωρις να υποδουλωνουν την αξια & το ειδικο βαρος που κουβαλανε εδω & 84 χρονια, ειδαμε περιπου 50-60 ΜΑΥΡΟΙ στα Ψαχνα. Πολλοι θα βιαστουν να πουν ρε σεις δεν παιζουν ποτε μπαλα οι φανελες & δικιο θα εχουν. Αλλα οταν δεν βλεπεις ουτε τα στοιχειωδη απο μια ομαδα που υποτιθεται εχει στοχο τον πρωταθλητισμο, δεν μπορεις να στεκεσαι σε μια & μοναδικη ευκαιρια που δημιουργησες στα χασομερια για να καταφερεις να μην χασεις ενα παιχνιδι οπου οι αντιπαλοι σου επαιζαν με 10 παικτες για τα τελευταια σχεδον 20' & δεχτηκες & το μπαλακι με αριθμητικο πλεονεκτημα! 1-0 το τελικο σκορ με ντροπιαστικη εμφανιση καταρχην με παικτες & τεχνικο επιτελειο να νομιζουν οτι βρισκονται σε μια καθημερινη προπονηση. Απ'ολο αυτο το "μαζεμα", αχτιδες φωτος & καταθεση ψυχης μονο απο τους Ανδρουτσο & "Τακαρο" που τιμησαν τη φανελα & εδειξαν οτι ειναι επαγγελματιες με καρδια! Η καλυτερη εμφανιση του πορτιερο της ΜΑΥΡΗΣ που μας κρατησε οταν απεκρουσε το πεναλτυ στο 1ο ημιχρονο & ενας Παπαδοπουλος πραγματικα "Τακαρος"! Η 1η εμφανιση του Γ.Γραμματικοπουλου με μολις 5 μερες στην ομαδα, με την εισοδο του στο 2ο ημιχρονο εδειξε παθιασμενος & παλευε μπροστα μονος του. 
Φοβισμενος-αψυχος-"χεζουα" & ατολμος Παναιγιαλειος κατεβηκε να παιξει σε ενα αγωνα οπου οι αντιπαλοι...του εκαναν πλακα. Μια ντροπιαστικη εμφανιση μιας ομαδας οπου θελει να λεει οτι παει για το Πρωταθλημα. Με φουλ αμυντικους προσανατολισμους σε παιχνιδι που ηθελε στα χαρτια, εχοντας 3 αμυντικα χαφ & χωρις κανενα μα κανενα πλανο-σχεδιο για το πως θα επιτεθει. Ενας προπονητης που εδειχνε οτι τα ειχε χαμενα στο παγκο, (απορουμε τι ειπανε στην αναπαυλα στα αποδυτηρια), διοτι παρουσιαστηκανε ακομα χειροτεροι στο Β μερος. 
Δεν σεβαστηκαν καν αυτους τους 60 ΜΑΥΡΟΥΣ που αψηφισαν τσεπες-χρονο & εκαναν αυτο το ταξιδι μονο & μονο για να δουν μια εμφανιση ντροπης! Αυτοι οι ΜΑΥΡΟΙ αξιζουν συγχαρητηρια! 
ΩΣ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ...ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ! Αναλαβετε τις ευθυνες σας & η Διοικηση να πραξει το ιδιο. Με τοσα "ξενερωματα" που εχουμε καταπιει φετος, εμεις δειξαμε ποιοι ειμαστε με το να μας εχετε παντα κοντα σας. Δεν χρωσταμε τιποτα να βλεπουμε να διασυρετε το ονομα τη φανελα & την ιστορια μας. Εχουμε πει οτι τωρα θα ξεχωρισουν οι αντρες απο τα παιδακια...αν το "εχετε" & τα "φορατε" εχετε ακομα την ευκαιρια σας να το κανετε στη πραξη. Με τετοιες εμφανισεις αδικειτε τους εαυτους σας ρε. Δειξτε επιτελους στη τελικη ευθεια αν πραγματικα αξιζετε να αγωνιζεστε σε αυτο το Συλλογο. ΔΕΙΞΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΗ & ΣΕΒΑΣΜΟ Η ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!
Δεν εχουμε ασχοληθει με τους διαιτητες φετος καθολου, αλλα οσα βλεπουμε μας θυμιζουν χρονιες Χελακη. 80-20 κατα μας με απουσια & χωρις καμια προστασια της ομαδας μας. Ενα οικοδομημα μιας ομαδας που παει για ανοδο χρειαζεται & την προστασια γυρω απο τον κυκλο για να υπαρχει ισονομια. Εκει ειμαστε ανυπαρκτοι δυστυχως & μας "πηδανε" καθε λογης διαιτησιες μη μπορωντας να αντιδρασουμε. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ 50-50!
Οσο για καποιους "ψευτομαγκες" του τοπικου χωριου των Ψαχνων, το μονο που εχουμε να πουμε ειναι πραγματικα τους ευχομαστε για το καλο τους να καταφερουν, οι αυτοι να ανεβουν φετος Κατηγορια η εμεις, διοτι σε αντιθετη περιπτωση θα γνωρισουν την καλυτερη φιλοξενια φιλαθλων & εντος αλλα & στο χωριο τους που εχει γινει ποτε. Video photo εδω Χωρις αλλα λογια...
ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΧΝΑΝΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου