Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

«Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΣ την Παρασκευή για τον αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους, Σανδραβέλλη και Λιόση. Αμφότεροι ακολούθησαν για λόγους συντήρησης ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα ο Γκίκας ολοκλήρωσε το ατομικό πρόγραμμα που του είχε δοθεί και μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς. Αν συνεχίσει όλο το διάστημα θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Ιορδανίδη στην 18άδα, όχι όμως και η παρουσία του στο αρχικό σχήμα. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το Σάββατο το πρωί με το καθιερωμένο χαλάρωμα. (panaigialeiosfc.gr)
Διαβαστε περισσότερα ...

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ "ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ"

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Π.Γ.Σ συνέχισε την Πέμπτη στο δημοτικό στάδιο Αιγίου την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟ Ρουφ στο Αίγιο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αν και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή το Νίκο Ιορδανίδη. Ο υψηλόσωμος φορ τραυματίστηκε πριν ένα μήνα (30 Ιανουαρίου)  στο παιχνίδι με τον Αίαντα Σαλαμίνας, δεν αγωνίστηκε στα Ψαχνά, στην Πάτρα, κι ενδιάμεσα με την Κόρινθο στο Αίγιο. Ακολούθησε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας το κανονικό πρόγραμμα, θα βρίσκεται στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί μετά από ώριμη σκέψη. Είναι τέτοια η φύση του τραυματισμού (κάταγμα στα πλευρά) που η περίπτωση του έμπειρου επιθετικού χρήζει προσοχής και ειδικής μεταχείρισης. Στον αγώνα της Κυριακής δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Λιόσης, Σανδραβέλης, αλλά και ο Γκίκας. Ο 27χρονος μέσος μετέχει κανονικά στις προπονήσεις και καταβάλλει αγώνα δρόμου ώστε να είναι σε ανεκτό επίπεδο φυσικής κατάστασης στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα σε δύο εβδομάδες.
Λογικά θα γίνουν μία ή δύο αλλαγές, όπως σε κάθε παιχνίδι. Το πρόγραμμα της Παρασκευής θα συνεχιστεί στο δημοτικό στάδιο Αιγίου με  προπόνηση στις (3 μ.μ.). (Πηγη: panaigialeiosfc.gr)
Διαβαστε περισσότερα ...

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - 84 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΥΡΗ!

Εορταστικες εκδηλωσεις για την επετειο των 84 χρονων ιστοριας του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ Γ.Σ. εχουν προαναγγειλει ο ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ συνδεσμος Bianconeri & ο ΠΓΣ. Αναλυτικα ο συνδεσμος καλει ολους τους ΜΑΥΡΟΥΣ & ΜΑΥΡΕΣ τη Παρασκευη 25/02 & ωρα 21:00 στο cafe Versus για συζητηση με πολλα "ΜΑΥΡΑ" θεματα.
Ο ΠΓΣ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα τη Δευτέρα 28/02 στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Τelis».  Η κοπή γίνεται εντός του χρονικού πλαισίου που λαμβάνουν χώρα τέτοιου είδους εκδηλώσεις, ωστόσο η μικρή καθυστέρηση στη διεξαγωγή της οφείλεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Η διοίκηση θεώρησε πως δεν συντρέχει λόγος να υπάρξει κίνδυνος αποπροσανατολισμού των ποδοσφαιριστών από οποιασδήποτε μορφής εκδήλωση εν μέσω της προσπάθειας που καταβάλλουν για να κερδίσει ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ την άνοδό του. Έτσι, αποφασίστηκε η εκδήλωση να γίνει τη Δευτέρα, μία μέρα μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ κι ενώ, βάσει προγράμματος, θα ακολουθήσει το ρεπό (αγώνας με την Αγία Παρασκευή).
Η εκδήλωση συμπίπτει και με τα 84α γενέθλια του Παναιγιαλείου, με ημερομηνία ίδρυσης την 25η Φεβρουαρίου 1927, με δεδομένο ότι θα γίνει λίγες μέρες μετά.
Οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές και τηλεφωνικές, ωστόσο, η διοίκηση του Παναιγιαλείου καλεί όλους τους φίλους της ομάδας στην εκδήλωση, καθώς στο περιθώριο της κοπής θα υπάρξουν τοποθετήσεις που αφορούν στο μέλλον της ομάδας, στα πεπραγμένα της φετινής σεζόν, ενώ θα αναλυθεί το πλάνο της διοίκησης που εξαντλείται σε βάθος τριετίας.
Διαβαστε περισσότερα ...

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΓΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΣ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης και συνέχισε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟ Ρουφ. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στο γήπεδο της Ροδιάς, καθώς προπονήθηκαν κανονικά οι Γκοτσούλια, Τριανταφυλλάκης, που αντιμετώπισαν διάφορα μικροπροβλήματα στην αναμέτρησης της Πάτρας με την Παναχαϊκή, ενώ πανέτοιμος δείχνει ο Ιορδανίδης. Φυσικά, δεν υπολογίζεται ο Γκίκας που σήμερα έκανε ουσιαστικά την πρώτη του προπόνηση με τους υπόλοιπους, όπως και οι τιμωρημένοι Σανδραβέλλης, Λιόσης. H μία αναγκαστική αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι αφορά στην απουσία του Λιόση, ενώ πιθανό είναι να γίνει μία ή δύο ακόμα αλλαγές στο βασικό σχήμα. (Πηγη: panaigialeiosfc.gr)
Διαβαστε περισσότερα ...

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

"ΠΡΩΤΗ" ΓΚΙΚΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ BOMBER - Π.Γ.Σ

Δ.ΓΚΙΚΑΣ

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στη σημερινή προπόνηση είχε για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Δημήτρη Γκίκα. Ο έμπειρος μέσος έχει χορηγηθεί με άδεια από τη μονάδα του και θα παραμείνει στο Αίγιο μέχρι και την άλλη εβδομάδα. Ωστόσο, δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής και λογικά θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του στον αγώνα με τον Απόλλωνα το δεύτερο 10ήμερο του Μαρτίου.
"BOMBER"
Ο Νίκος Ιορδανίδης είναι καλύτερα, αλλά η περίπτωσή του χρειάζεται προσοχή ειδικά τώρα που έχει ανεβάσει στροφές και είναι έτοιμος να ριχτεί στη μάχη. Το πιο πιθανό είναι να μην βρίσκεται στο αρχικό σχήμα αν και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει μέρες μπροστά του για να αποφασίσει με βάση την κατάστασή του.
Από το προσεχές παιχνίδι, εκτός του Γκίκα δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Λιόσης και Σανδραβέλης.
Το χαλάρωμα της Δευτέρας έγινε στο Δημοτικό Στάδιο, την Τρίτη υπάρχει ρεπό και την Τετάρτη το πρωί επιστροφή στο γήπεδο της Ροδιάς».
"ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΠΑΡΕΑ"
 

«Η Διοικηση του Π.Γ.Σ θέλει να απευθύνει ένα «ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στους εκατοντάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς και «σκέπασαν» με τις φωνές τους και τον παλμό τους την ατμόσφαιρα. Οι οργανωμένοι απέδειξαν πως η μάχη της κερκίδας είναι δική τους υπόθεση και οι φίλαθλοι της ομάδας ακολούθησαν σε αυτή τη δύσκολη αποστολή και ενίσχυσαν την προσπάθεια του Παναιγιαλείου. Ραντεβού την Κυριακή στον αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ όπου θα σημάνει η ώρα της αντεπίθεσης». Πηγη panaigialeiosfc.gr
Διαβαστε περισσότερα ...

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΠΛΑΚΑ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ!

Η ΜΑΥΡΗ εδειξε τα δοντια της ξανα μεσα στη Μιναρουπολη. Με το κλιμα που θελησε να περασει ο "κοντος" κατα τη διαρκεια ολης της εβδομαδας δεν επιασε στους ΜΑΥΡΟΥΣ που βρεθηκαν κοντα οργανωμενα με 2 πουλμαν με 80 οργανωμενους & μαζι με τους υπολοιπους στο πεταλο κανανε την Αγυια Αιγιο! Οι 300 ΜΑΥΡΟΙ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ηταν εκει κοντα & δεν μασησαν σε καμια στιγμη του αγωνα. Σταθηκε τυχερος ο Πατρα'ι'κος γιατι αν εκανε γκολ ο "Τακαρος" το πεναλτι στο 80'...ο "κοντος" θα εριχνε μηνυσεις μεχρι & στα διχτυα! Αν & με 10 παικτες απο το 75' ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ετρωγε σιδερα & ειναι αυτος που θα πρεπει να αισθανεται & λιγο πικραμενος απο το τελικο αποτελεσμα. Η ισοπαλια αυτη ομως μας δινει το δικαιωμα να συνεχισουμε. Ακολουθει ενα καλο προγραμμα οπου στις επομενες 4 αγωνιστικες παιζουμε μονο στο Αιγιο. Το ενα παιχνιδι μαλιστα απο τα ερχομενα 4 ειναι εκτος εδρας με την Αγια Παρασκευη οπου ακοπα παιρνουμε τα 3 ποντακια. Αρα παμε για το απολυτο των 12 βαθμων! Ξεκιναμε τη Κυριακη 27/02 τη γνωστη ωρα στις 15:00 με αντιπαλο το Ρουφ.Το συνθημα που κυριαρχει τωρα ειναι ΕΝΑ & ΜΟΝΑΔΙΚΟ!
Ο Λ Ο Ι   Γ Η Π Ε Δ Ο!!!
Διαβαστε περισσότερα ...

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ "ΚΟΝΤΗ" ΓΙΟΡΤΗ...

Η ανακοινωσε που εβγαλε ο κατα πολλους "ποντικομαμης" η "μοντελοπνιχτης" η "τακουνοφορος" η "κοντος", αλλα για μας ο υπερτατος προεδρος της Παναχα'ι'κης 2005, οπου αναφερεται με προστυχα - υβριστικα  & απειλητικα λογια προς προσωπα που περασαν τα προηγουμενα χρονια αλλα & αυτη τη στιγμη στο Παναιγιαλειο, δειχνουν πραγματικα το ποιόν αυτου του ανθρωπου, που δειχνει ακομα μια φορα το τεραστιο μεγαλειο του σε ολη την Ελλαδα. Στοχος καθαρα ειναι να τρομοκρατησει & να δημιουργησει κλιμα στους ΜΑΥΡΟΥΣ οπαδους. Την απαντηση μας θα τη δει & θα την ακουσει απο κοντα στις εξεδρες. Ο κατα τ'αλλα "εξυγειαντης" του Ελληνικου ποδοσφαιρου προσπαθει να δυναμιτισει το κλιμα εν'οψει του παιχνιδιου της Κυριακης. Αυτος που εφερε μπραβους & χτυπησε αγνους οπαδους της ομαδας που ηγειτε...αυτος που εφερε προπονητη εναν ανθρωπο πρωην αξιωματικο της Ελληνικης αστυνομιας που εχει κατηγορησει στο παρελθον για βρωμικα παιχνδια...αυτος που εμπασε ξανα στην ομαδα του ως γενικο αρχηγο καποιον που του χε κλεισει το σπιτι με την ομαδα της Ηλιουπολης & ελεγε αργοτερα σε ολες του τις ανακοινωσεις & συνεντευξεις οτι ειναι υπαιτιος που δεν ανεβηκε κατηγορια..Το μονο που καταφερνει για ακομα μια φορα, ειναι να στρεφει τα πυρα στους ιδιους τους οπαδους της γειτονικης ομαδας, οι οποιοι δικαιως ζητουν την απομακρυνση του. Οι γραφικοτητες του τον εχουν κανει περιγελο οχι μονο εντος των συνορων... Τολμησε να πιασει στο στομα του παικτες μας - Προεδρους, μεχρι & τον Αστεριο Μπελλα θυμηθηκε, αλλα δεν επλυνε πρωτα το στομα του ο αμοιρος. Ειναι για γελια πραγματικα... αλλα οποιος φοβαται αυτα κανει... Δεν θα απαντησουμε εμεις σ'αυτον το "κυριο";;; Η απαντηση θα ερθει απο την ιδια μας την ομαδα μεσα & μονο στον αγωνιστικο χωρο. Ο σεβασμος κερδιζετε & εχουμε μαθει να σεβομαστε & γι αυτο εχουμε κερδισει & τον απολυτο σεβασμο ολων των αντιπαλων μας. 
ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 84 ΧΡΟΝΩΝ...
Διαβαστε περισσότερα ...

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 20:00

"BLACK D.N.A"
Μην χασετε τη Πεμπτη στις 20:00 την εβδομαδιαια εκπομπη των φιλαθλων της ΜΑΥΡΗΣ "BLACK D.N.A" με Γιαννη(J.B) + Νικο(Iggy), LIVE & αποκλειστικα απο το ιντερνετικο ραδιοφωνο της ιστοσελιδας των φιλαθλων πατωντας εδω αλλα ταυτοχρονα & απο το PGS FANS BLOG. Η συμμετοχη σας γινεται με σταθερο τηλ. - με μηνυματα μεσω του shoutbox του σταθμου αλλα & με SMS. Αλλος τροπος επικοινωνιας ειναι & μεσω Skype, περνωντας μας στις επαφες σας με το ονομα Yannispgs & καλωντας μας με ενα απλο μικροφωνο.
Διαβαστε περισσότερα ...

ΜΑΥΡΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

Το Bianconeri club σε συνεργασια μαζι με το panaigialeiosfans.gr, διοργανωνουν εκδρομη για το Κυριακατικο ντερμπι κορυφης Πατρα'ι'κος 2005 - ΜΑΥΡΗ. Δηλωνουμε συμμετοχες για να παμε οργανωμενα & κυριως με ασφαλεια & να ειμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Το συνολικο κοστος της εκδρομης μαζι με το εξασφαλισμενο εισιτηριο ειναι μονο 20 ευρω. Δηλωσεις συμμετοχης στο club (Ρωμανιωλη 12 Τεταρτη - Πεμπτη - Παρασκευη & Σαββατο το αργοτερο 19:00 - 21:00) & στο cafe Ημιχρονο απο 10:00 - 22:00
Τηλ επικοινωνιας για περισσοτερες πληροφοριες & συμμετοχες:
6978159059 6984277745 (what's up).
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΖΙΚΑ & ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ!
Διαβαστε περισσότερα ...

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ..."ΓΕΙΤΟΝΕΣ"

Η προχθεσινη εμφανιση της ΜΑΥΡΗΣ κοντρα στη Κορινθο μας εδωσε αισιοδοξια ασχετα αν δεν καταφερε να σκοραρει & να παρει το 3ποντο. Το παθος ομως που εδειξαν οι παικτες ηταν το καλυτερο φαρμακο για τους περιπου 2500 ΜΑΥΡΟΥΣ/ΜΑΥΡΕΣ που ανταποκριθηκαν στο καλεσμα ολης της εβδομαδας για ενισχυση της ομαδας μας στα κρισιμα εναπομειναντα παιχνιδια. Συνθημα νικης λοιπον μεσα στη Μιναρουπολη απ'ολους! Παμε για να χτυπησουμε τον αγωνα τη Κυριακη & κατα δευτερον να σκεφτομαστε την ισοπαλια. Καθοριστικος αγωνας μιας & ακολουθει ενα πιο "βατο"προγραμμα στη συνεχεια μεχρι τον εκτος εδρας αγωνα με το Πλατανια & τον Απολλωνα εντος. ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ "ΚΑΡΥΔΙΑ" ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ - ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΦΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! 
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΛΟΙΠΟΝ & ΜΑΣΑΜΕ ΣΙΔΕΡΑ!
Διαβαστε περισσότερα ...

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΩΡΑ!!!

Το δικο μας μηνυμα ειναι ΕΝΑ! Η δημοσιευση του μηνυματος στην επισημη ιστοσελιδα των φιλαθλων τα λεει ολα εδω
"ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΥΡΟΙ"!!!
Διαβαστε περισσότερα ...

ΤΟ "BLACK D.N.A"... ΣΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΑ"!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ PHOTO
Στα..."κοκκινα" το χθεσινο "BLACK D.N.A" Οι 98 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ καθ'ολη τη διαρκεια της 3ωρης εκπομπης απο το PGS FANS RADIO του panaigialeiosfans.gr αλλα ταυτοχρονα & απο το PGS FANS blog, πλησιασαν πολλες φορες το οριο των 100 που εχει ως οριο ο server. Ξεπερνωντας το φετινο μεσο ορο που φτανει τους 60-70 ακροατες, αλλα & τις δυο προηγουμενες με 87 ακροατες, η χθεσινη εκπομπη ηταν ενα γεματο ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΜΠΛΟΚΟ! Με πανω απο 1000 ΓΡΑΠΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ στο shoutbox του σταθμου στις 50 σελιδες του. Με 30 SMS & με τηλεφωνικες αποψεις που δειχνουν την αγαπη & το ενδιαφερον των ΜΑΥΡΩΝ γι αυτο τον ιστορικο Συλλογο & την διψα για διακριση. Εκ μερους των παρουσιαστων της διαδικτυακης εκπομπης των φιλαθλων του ΠΓΣ (J.B + Iggy), μεσα απο το PGS FANS blog, ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους τους ακροατες & το ραντεβου μας δινεται για την εκπομπη της ερχομενης Πεμπτης, αλλα πρωτιστως τη Κυριακη στα "τσιμεντα" στις 15:00 για να δωσουμε ακομα ενα δικο μας παρτυ στις εξεδρες & να πανηγυρισουμε ολοι μαζι μια νικη που θα μας δωσει τα φτερα για τη συνεχεια.
Διαβαστε περισσότερα ...

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00

"BLACK D.N.A"
Μην χασετε σημερα Πεμπτη στις 20:00 την εβδομαδιαια εκπομπη των φιλαθλων της ΜΑΥΡΗΣ "BLACK D.N.A" με Γιαννη(J.B) + Νικο(Iggy), LIVE & αποκλειστικα απο το ιντερνετικο ραδιοφωνο της ιστοσελιδας των φιλαθλων πατωντας εδω αλλα ταυτοχρονα & απο το PGS FANS BLOG. Η συμμετοχη σας γινεται με σταθερο τηλ. - με μηνυματα μεσω του shoutbox του σταθμου αλλα & με SMS. Αλλος τροπος επικοινωνιας ειναι & μεσω Skype, περνωντας μας στις επαφες σας με το ονομα Yannispgs & καλωντας μας με ενα απλο μικροφωνο.
Διαβαστε περισσότερα ...

ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ "ΖΑΦΕΙ" - ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Τα νεοτερα απο την ομαδα συνταξης του  PGS FANS BLOG αναφερουν, οτι η παραιτηση του Τεχνικου Διευθυντη του ΠΓΣ Ν.Ζαφειροπουλου, ειχε να κανει με την σταση καποιων εκ των Διοικουντων την περασμενη εβδομαδα & καποιου μελους του Δ.Σ. να του την.."πει". Η αναφορα του στην ανακοινωση προς τον Οικονομικο Διευθυντη του ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ Α.Ρελλα ηταν το ξεχειλισμα του ποτηριου & εγκειται στο οτι μπηκε στα αποδυτηρια & μιλησε προσωπικα με τον προπονητη & τους ποδοσφαιριστες του ΠΓΣ, ενω η αλλη πλευρα του απαγορευσε να μιλησει ξανα στους ποδοσφαιριστες, καθως κατι τετοιο οπως ειπαν ειναι μερος μονο των καθηκοντων της Διοικησης. Το πιθανο ειναι να υπηρξε "θεμα" & με Τζαναβαρα. Ο Ν.Ζαφειροπουλος με την μεγαλη πειρα τους ως ποδοσφαιριστης μεχρι & πριν λιγους μηνες, αλλα & εχοντας το ρολο βασικου ελεγχου των αποδυτηριων, εχωσε "γκαζια" στους παικτες για τις απαραδεκτες εμφανισεις τους στους τελευταιους αγωνες, αλλα & τα..."ειπε" & με τον προπονητη Π.Τζαναβαρα & τον εθεσε προ των ευθυνων του. Αυτο ενοχλησε & τον ιδιο τον προπονητη amp; ετσι δημιουργηθηκε μια παρεξηγηση με αποτελεσμα ο "Ζαφει" να μην συνεχισει το ολο θεμα παραπερα & προτιμησε να θεσει τον εαυτο του τη δεδομενη στιγμη εκτος ομαδας ετσι ωστε να μην πλανωνται βαρια συννεφα εν οψει των επομενων κρισιμων αγωνων της ΜΑΥΡΗΣ ξεκινωντας απο τον αγωνα της Κυριακης κοντρα στη Κορινθο.
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ BLOG ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
"Σήμερα θα μιλήσω περισσότερο για μένα και την αποχώρηση μου από τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ. Εχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι οι δυο αγαπημένες μου ομάδες είναι ο ΠΑΣ κ ο ΠΓΣ. Μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια παρουσίας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχω το δικαίωμα να πιστεύω ότι έχω συγκροτημένη άποψη και φιλοσοφία για το αντικείμενο.
Όταν διάφοροι παραγοντίσκοι μπερδεύονται στα πόδια του τεχνικού διευθυντή και προσπαθούν να τον φιμώσουν για προσωπικά τους συμφέροντα τότε ο τεχνικός διευθυντής δεν έχει καμία θέση να υπάρχει.
Αποκλειστικός υπεύθυνος για την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι αυτός. Σε συνεργασία με τον πρόεδρο και μόνο με αυτόν.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, προπονητές, γενικοί αρχηγοί, ιατρικό τιμ, φροντιστές και ότι άλλο υπάρχει είναι ΥΠAΛΛΗΛΟΙ του. Αυτή είναι η σωστή λειτουργία ιεραρχικά ενός σωματείου.
Όταν μπερδεύονται οι ρόλοι και ειδικά αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη όταν το οικοδόμημα μπάζει από παντού όταν κάνεις μεγάλες προσπάθειες να διορθώσεις τα πράγματα και δεν έχεις στήριξη από κανέναν, ε τότε δεν μπορείς να συνεχίσεις.
Ο Ζαφειρόπουλος φυτό δεν ήταν ποτέ. Ήταν πάντα αυτός που έλεγε αυτό που πραγματικά πίστευε που είχε το θάρρος της γνώμης του έστω και αν κάποιες φορές μπορεί να ήταν λάθος.
Δεν κορόιδεψε κανέναν δεν ρουφιάνεψε κανέναν δεν πούλησε κανέναν. Και όταν είσαι καθαρός δεν φοβάσαι και κανέναν. Κύριοι του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ χάρηκα που βρέθηκα στην αγαπημένη μου πόλη για αυτούς τους δυο μήνες και δούλεψα για την αγαπημένη μου ομάδα. Σας εύχομαι ολόψυχα να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Όπως επίσης και να αλλάξετε τρόπο λειτουργίας και σκέψης

Για το καλό του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ".
Διαβαστε περισσότερα ...

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΕΙΣΟΔΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΕ ΚΟΡΙΝΘΟ - ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ

Τρία εκδοτήρια θα λειτουργήσουν την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Από τις δύο ανοιχτές θύρες θα εισέρχονται φίλαθλοι του Παναιγιαλείου και από τη μία της Κορίνθου. Άλλωστε η ΠΑΕ Κόρινθος ζήτησε επίσημα 200 εισιτήρια (τιμώνται 15 ευρώ για τους φιλοξενούμενους) και γι’ αυτό το λόγο η ΕΕΠ ζήτησε από το ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΣ, οι φιλοξενούμενοι να καταλάβουν δικό τους «κομμάτι» στην κερκίδα. Οι φίλαθλοι της Κορίνθου θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη βορειοδυτική πλευρά που… βλέπει στη θάλασσα.
Οι φίλαθλοι του Παναιγιαλείου μπορούν να μπουν στο γήπεδο από την ανατολική θύρα, ότι ισχύει δηλαδή κάθε φορά και όσοι καταλάβουν τη δυτική κερκίδα, αυτή των επισήμων, θα τσεκάρουν τα εισιτήριά τους στη νότια θύρα κάτω από τα γραφεία της ομάδας».
Η διαιτητική τετράδα του ντέρμπι του Παναιγιάλειου με την Κόρινθο είναι: Τζηλος (Λάρισας) Παπαδημητρίου (Λάρισας) – Φωτόπουλος (Αθηνών), 4ος διαιτητής Τάσσης. (panaigialeiosfc.gr)
Διαβαστε περισσότερα ...

ΞΑΦΝΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ!

Σαν πραγματικη ΒΟΜΒΑ εσκασε πριν λιγα λεπτα στα αυτια μας η ξαφνικη παραιτηση του Τεχνικου Διευθυντη του ΠΓΣ Ν.Ζαφειροπουλου. Καποιες διενεξεις που υπηρξαν με ατομα της Διοικησης τις προηγουμενες ωρες τον οδηγησαν σε αυτη την αποφαση μολις ελαχιστα 24ωρα πριν τον καθοριστικοτερο αγωνα της χρονιας για τη ΜΑΥΡΗ. Περισσοτερα σε λιγο με την επισημη ανακοινωση του Συλλογου. 
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:
Ο Νίκος Ζαφειρόπουλος γνωστοποίησε σήμερα την παραίτησή του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΣ.
Με βάση την τοποθέτησή του υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας, η οποία εντοπίστηκε από την αρχή, ωστόσο, ο κοινός στόχος επέβαλε την απουσία εγωισμού. Η ερμηνεία της δήλωσης παραίτησης του Νίκου Ζαφειρόπουλου δείχνει πως θίχτηκε από συγκεκριμένες συμπεριφορές προς το πρόσωπό του και έκρινε πως δεν πρέπει να αφήσει μία υποβόσκουσα κατάσταση να διαιωνίζεται. Πήρε το ρίσκο και παραιτήθηκε, κόντρα στις πιθανότητες δικαίωσής του, καθώς πολλά μπορούν να ειπωθούν, από το timing μέχρι τον καταλογισμό λαθών. Ίσως αυτό να ήταν το ηλεκτροσόκ που χρειαζόταν η ομάδα. 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ:
«Από σήμερα παύω να είμαι τεχνικός διευθυντής του Παναιγαλείου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία που είχαμε. Την τεχνική ηγεσία για την όποια συνεργασία, τη διοίκηση για την όποια συνεργασία και τέλος τον κόσμο του Παναιγιαλείου για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έδειξε προς το πρόσωπό μου. Η ψυχοσύνθεσή μου, η προσωπικότητά και η φιλοσοφία μου γύρω από το ποδόσφαιρο δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα. Ξέρω πως οι αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής δεν αποτελούν και τον καλύτερο σύμμαχο, αλλά έχω μάθει να μην λειτουργώ με ημίμετρα.
Πιστεύω  στους παίκτες του Παναιγιαλείου και πιστεύω ότι μπορούν να εκπληρώσουν τον στόχο της ανόδου. Η τελευταία χάρη που τους ζητάω είναι η νίκη την Κυριακή και ας μην είμαι κοντά τους.
Οποιεσδήποτε διευκρινήσεις για τους λόγους της αποχώρησής μου θα μπορέσω να δώσω μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Μέχρι τότε ρωτήστε τον κ. Ρέλλα, μπορεί και να γνωρίζει κάτι… Ο Νίκος Ζαφειρόπουλος ήταν και θα είναι Παναιγιάλειος.
Με τιμή,
Νίκος Ζαφειρόπουλος»
Διαβαστε περισσότερα ...

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΣ: ΠΑΙΚΤΕΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

ΠΑΙΚΤΕΣ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ!  Μονο ετσι πρεπει να το δειτε & επιτελους ρε, ξυπνηστε τους εαυτους σας! Απομενουν 9 ΤΕΛΙΚΟΙ! Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια απο κανεναν τωρα πια. Αγχος; Υπαρχει καποιο αγχος; Δεν πρεπει να αναφερουμε καν αυτη τη λεξη οταν στην ομαδα εχεις ποδοσφαιριστες οι οποιοι εχουν εμπειρια & εχουν κανει Πρωταθλητισμο. Σκιστειτε στις προπονησεις οργανωστε το προγραμμα σας μεχρι το τελος, κομμενες οι συζητησεις & συγκεντρωθειτε στο μοναδικο σας στοχο! Γιατι αν δε το κανετε οι μονο χαμενοι εκτος απο την ομαδα θα ειστε εσεις. Και κακα τα ψεματα το χρωμα του χρηματος μονο απο φωτογραφια θα το βλεπετε. Απορουμε πως η ιδιοσυγκρασια σας δεχετε να σας κανουν πλακα κατι παιδακια του Βυζαντα - Ασπροπυργου - Πανηλειακου - Πλατανια & Ψαχνων. Σας λενε "κοτες...λενε οτι απλα δεν μπορειτε...δεν το εχετε μεσα σας...Θα τους αφησετε ετσι; Ξεχαστε τη φανελα & την ιστορια που κουβαλαει διοτι θεωρηστε επαγγελματιες. Εγωισμο δεν εχετε; Φιλοδοξια για το καλυτερο για εσας δεν υπαρχει μεσα σας; Θελετε να παιζετε μπροστα σε συγγενεις & φιλους; Μας εχετε πικρανει αρκετες φορες φετος αλλα εμεις ως αρρωστοι ειμαστε εκει...κοντα σας! Δεν θελουμε να πιστεψουμε οτι μας κοροιδευετε! Μας εχετε "εκτελεσει" ψυχολογικα...ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ! ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ & ΕΣΕΙΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ! ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ! Και θα συνεχισουμε να ειμαστε μονο αν μας δειχνετε τι "μπαλακια" κουβαλατε μεσα στα σορτσακια σας. Δειξτε τι αξιζετε σε ολους! Βγειτε απο την αφανεια & εκμεταλευτειτε αυτη την ευκαιρια που πραγματικα σας χτυπαει τη πορτα! Ειστε η καλυτεροι παικτες για ολους εμας...ειστε η καλυτερη ομαδα στη Κατηγορια...το θεμα ειναι να το πιστεψετε & εσεις αυτο. Θελουμε να βλεπουμε να γυαλιζει το ματι σας οταν ξεκιναει ο αγωνας! Καντε μας περηφανους & βαλτε το φιμωτρο σε αυτους που σας χλευαζουν ρε!!!  ΠΕΙΤΕ ΑΠΛΑ...ΩΣ ΕΔΩ!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΤΟΜΑΤΑ ΡΕ ΜΑΥΡΟΙ!


ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Coach ηρθες στην ομαδα μεσα στις γιορτες με περγαμηνες απο μεγαλυτερες Κατηγοριες & με βαση ενα πολυ καλο βιογραφικο με παραστασεις. Για εμας τα πτυχια δεν παιζουν κανενα ρολο. Το εργο με τις κινησεις στο χορταρι ειναι ο καθρεπτης της επιτυχιας η της αποτυχιας. Σε δουλεψανε προπονητες οπως καποιος Τογιας & Πριονας...απορουμε πως μπορεις & το δεχεσαι να σου κανουν "τρικ" καποιοι ερασιτεχνες που απλα κανουν το χομπι τους. Κατεβαζεις ενα συνολο καθε αγωνιστικη που δεν μπορουμε να καταλαβουμε τι στοχο & σχεδιο εχει! Αντι να αγωνιζεσαι για τη νικη που ειναι το αυτονοητο...βλεπουμε πως βαζεις μια ομαδα με σκοπο να μην δεχθει γκολ! Και οταν γινει αυτο...μετα το χαος! Κανενα πλανο η σχεδιο. Ετσι θα πας για ανοδο; Με τι ψυχολογια μπαινουν στο χορταρι αυτοι οι παικτες; Τι κανετε ολοκληρη την εβδομαδα στις προπονησεις; Πως διαχειριζεσαι εναν αγωνα πριν ξεκινησει; Τα dvd οι LCD τηλεορασεις & τα ξενοδοχεια στο Αιγιο δεν δινουν ανοδους στη Γ Εθνικη. Αυτα εχουν νοημα μονο αν ακολουθουνται απο: ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ - ΠΕΙΣΜΑ - ΘΕΛΗΣΗ - ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ αυτα θελουμε! Ρε "Τζανα", φοβασαι τις διαφορες ομαδες των τοπικων χωριων & μικρων πολεων; Εχεις στα χερια σου μια ομαδα με καλο ροστερ & θεωρεισαι υπευθυνο κομματι για την παρουσια της στον αγωνιστικο χωρο. ΑΦΥΠΝΙΖΟΜΑΣΤΕ αμεσα & αλλαζουμε τακτικη γιατι αλλη σφαλιαρα δεν θα δεχτουμε! Δειξε αυτο που ξερεις & μετεδωσε τους ψυχολογια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΑλλωστε αυτος ειναι & ο λογος που ηρθες στην ομαδα... 
ΔΩΣΕ ΤΟ ΝΕΥΡΟ & ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ! ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΨΗΛΑ! 
ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ-ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!
Διαβαστε περισσότερα ...

ΠΡΟΣ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΚΟΣΜΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ: Εχετε κανετε ενα πολυ μεγαλο βημα φετος στο Συλλογο ερχομενοι το καλοκαιρι. Κανενας δεν σας εχει κατηγορησει & ολοι μας εκτιμουμε τις προσπαθειες σας. Κανατε ενα προγραμματισμο με στοχο την ανοδο. Εδω ειναι το ζητουμενο ομως...ο κυκλος που δημιουργησατε εχει μονο την ομαδα μεσα. Μας εχουν σκισει ολοι οι νεοκοποι & αχρηστοι διαιτητες & εποπτες & το μονο που βλεπουμε ειναι επισημες αναφορες σας με ευχαριστηρια προς ΕΠΟ & ΚΕΔ!  Κανουν παρελαση μεσα στο Αιγιο ολοι οι φιλοξενουμενοι παικτες-προπονητες-παραγοντες & εξω πηγαινετε με κατεβασμενα χερια χωρις οπλα στα χερια. Δεν υπαρχουν δημοσιες σχεσεις σ'αυτη τη Κατηγορια! Δεν ειστε χθεσινοι στα πραγματα...ξερετε οτι αλλη ευκαιρια απο την φετινη δυσκολα θα υπαρξει. Δειξτε την πυγμη σας & βαλτε χερι εκει που πρεπει! Αν δεν επιτευχθει η ανοδος κανεις δεν θα σας θυμαται μονο & μονο επειδη κανατε απλα την προσπαθεια. Βγειτε μπροστα στα δυσκολα & αποδειξτε οτι το ονομα του Συλλογου που υπηρετειτε δεν ειναι το οποιοδηποτε. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ & ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ! ΚΑΘΗΣΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ & ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ! ΜΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ!
ΟΧΙ "ΓΥΜΝΟΙ" ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ!
 
ΚΟΣΜΟΣ: Ο τελευταιος κρικος για την επιτευξη του στοχου ειναι απο τους βασικοτερους για εμας. Λαος & μπαρουφες στα βιβλια στα βιντεο & στα καφενεια αναπολωντας καποιες απο τις ενδοξες στιγμες του παρελθοντος μας. Εδω μας "στηνουν" & μας προκαλουν απο παντου & εμεις τι κανουμε; Αφηνουμε τα πραγματα να κυλησουν. ετσι;...Για εμας μονο ο πυρηνας των 500-600 ειναι οι ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΙ! Ποναει αυτο ε; Η ομαδα που αντιπροσωπευει ολοκληρη την Αιγιαλεια εχει στο γηπεδο στις "δυσκολες" της, αυτο το κοσμο που δεν εχει μασησει πουθενα! Οι υπολοιποι ειστε οι γνωστοι αγνωστοι πανυγηρτζηδες που αν δειτε κανα αγωνα ζωης η θανατου μονο τοτε υπαρχει περιπτωση να σηκωθειτε απο το καλοβολεμενο σας καθισματακι & κανετε τον μεγαλο κοπο, να ερθετε στο γηπεδο το οποιο ειναι & πολυ μακρια σας βλεπετε...ενα 5λεπτο ρε! Και εκτος εδρας τι να πουμε...αντι να ειμαστε ολοι μαζι, το παιζετε μεγαλο παραγοντες & υπερανω ετσι ωστε να ερθετε με τους υπολοιπους που βγαζουν τα λαρυγγια τους επι 90 λεπτα. Δεν ζηταμε οπωσδηποτε την συμμετοχη σας...μονο την παρουσια σας κοντα μας! Οταν ομως δεν υπαρχει φωνη σας πειραζει. Παμε στο δια ταυτα τωρα... αυτη ειναι η δικη μας ευκαιρια να δειξουμε αν πραγματι αγαπαμε τη ΜΑΥΡΗ. Εχουμε τη πηγη διπλα μας με φρεσκο νερακι που μας ζηταει μονο να φερουμε τα ποτηρια μας ετσι ωστε να πιουμε. Οχι αλλο καρβουνο! ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΑΠΩΜΕΙΝΑΝΤΑ ΠΑΙΧΝΔΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥΣ! ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ "ΣΑΛΟΝΙΑ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΛΕΜΕ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΑΙΓΙΩΤΕΣ!
Διαβαστε περισσότερα ...

ΑΓΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΚΟΡΙΝΘΟ

Ολα δειχνουν καποια σχετικο "μουδιασμα" στο ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟ στρατοπεδο επειτα & απο το νεο στραπατσο της Κυριακης στα Ψαχνα. Τα καθιερωμενα ρεπο κοπηκαν για τους ποδοσφαιριστες & με τον ερχομο του Τεχνικου Διευθυντη Ν.Ζαφειροπουλου σημερα στο Αιγιο, θα γινουν οι απαραιτητες κουβεντες με τους παικτες αλλα & με τον προπονητη ετσι ωστε να καταλαβουν επιτελους την κρισιμοτητα της ολης καταστασης. Οσον αφορα το παιχνιδι της ερχομενης Κυριακης 13/02 για την 20η αγωνιστικη στις 15:00 στο Αιγιο με την Κορινθο, δεν υπαρχει ουτε ενας φιλαθλος που να πιστευει οτι δεν ειναι το πιο καθοριστικο παιχνιδι του Πρωταθληματος. Μονο με νικη ο ΠΓΣ θα ξαναμπει στο "κολπο" της ανοδου. Οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα θεωρειτε αποτυχια & θα ειναι σχεδον καταδικαστικο για τη ΜΑΥΡΗΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
Διαβαστε περισσότερα ...

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΟΥ "ΜΥΡΙΖΕ"

Τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο σε αυτη τη ζωη. Εχουμε μαθει να ζουμε στο ιδιο εργο σαν καλοι θεατες. Ενα απο τα απειρα εργα των τελευταιων χρονων παιχτηκε & στο παιχνιδι της προηγουμενης αγωνιστικης στην Ευβοια με τα Ψαχνα. Ο 2ος απο τους δυο εποπτες της συναντησης απο τον Συνδεσμο Αθηνων, Δημητρης Γκαβερας για τον οποιο κανει λογο η Διοικηση στην επισημη ανακοινωση της οτι "ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ", ηταν στελεχος της καθημερινης αθλητικης εκπομπης ΑΘΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ στον Σεντρα fm Πατρας 105.7 μεχρι πριν λιγο καιρο! Δεν ειχε κρυψει ποτε τα φιλαθλα αισθηματα του προς την Παναχαικη 2005 & αυτο μπορουν να το βεβαιωσουν πολλοι που ακουγανε την εκπομπη. Ο "κυριος" αυτος λοιπον "εδωσε" στην ουσια το ανυπαρκτο πεναλτυ στα Ψαχνα προς το τελος του 1ου ημιχρονου & εκανε τα παντα ετσι ωστε να κοβει ολες τις φασεις μας προς την αντιπαλη εστια με υποδειξεις επιθετικων φαουλ & offside. Εκανε το παιχνιδι του ετσι οπως επρεπε.
Το βιντεο του αγωνα δειχνει πολυ καθαρα τις προθεσεις του. Αυτο ειναι ενα μαθημα & προς τη δικη μας Διοικηση που αφηνει ελευθερα την αγαπημενη με  επισημα ευχαριστηρια ΚΕΔ να δινει στεγνα τον ΠΓΣ παντου. Αυτα ειναι...
Διαβαστε περισσότερα ...

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ...

 Η ΑΠΕΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ
Κατι ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ φανελες χωρις τους "ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ" μπροστα & χωρις να υποδουλωνουν την αξια & το ειδικο βαρος που κουβαλανε εδω & 84 χρονια, ειδαμε περιπου 50-60 ΜΑΥΡΟΙ στα Ψαχνα. Πολλοι θα βιαστουν να πουν ρε σεις δεν παιζουν ποτε μπαλα οι φανελες & δικιο θα εχουν. Αλλα οταν δεν βλεπεις ουτε τα στοιχειωδη απο μια ομαδα που υποτιθεται εχει στοχο τον πρωταθλητισμο, δεν μπορεις να στεκεσαι σε μια & μοναδικη ευκαιρια που δημιουργησες στα χασομερια για να καταφερεις να μην χασεις ενα παιχνιδι οπου οι αντιπαλοι σου επαιζαν με 10 παικτες για τα τελευταια σχεδον 20' & δεχτηκες & το μπαλακι με αριθμητικο πλεονεκτημα! 1-0 το τελικο σκορ με ντροπιαστικη εμφανιση καταρχην με παικτες & τεχνικο επιτελειο να νομιζουν οτι βρισκονται σε μια καθημερινη προπονηση. Απ'ολο αυτο το "μαζεμα", αχτιδες φωτος & καταθεση ψυχης μονο απο τους Ανδρουτσο & "Τακαρο" που τιμησαν τη φανελα & εδειξαν οτι ειναι επαγγελματιες με καρδια! Η καλυτερη εμφανιση του πορτιερο της ΜΑΥΡΗΣ που μας κρατησε οταν απεκρουσε το πεναλτυ στο 1ο ημιχρονο & ενας Παπαδοπουλος πραγματικα "Τακαρος"! Η 1η εμφανιση του Γ.Γραμματικοπουλου με μολις 5 μερες στην ομαδα, με την εισοδο του στο 2ο ημιχρονο εδειξε παθιασμενος & παλευε μπροστα μονος του. 
Φοβισμενος-αψυχος-"χεζουα" & ατολμος Παναιγιαλειος κατεβηκε να παιξει σε ενα αγωνα οπου οι αντιπαλοι...του εκαναν πλακα. Μια ντροπιαστικη εμφανιση μιας ομαδας οπου θελει να λεει οτι παει για το Πρωταθλημα. Με φουλ αμυντικους προσανατολισμους σε παιχνιδι που ηθελε στα χαρτια, εχοντας 3 αμυντικα χαφ & χωρις κανενα μα κανενα πλανο-σχεδιο για το πως θα επιτεθει. Ενας προπονητης που εδειχνε οτι τα ειχε χαμενα στο παγκο, (απορουμε τι ειπανε στην αναπαυλα στα αποδυτηρια), διοτι παρουσιαστηκανε ακομα χειροτεροι στο Β μερος. 
Δεν σεβαστηκαν καν αυτους τους 60 ΜΑΥΡΟΥΣ που αψηφισαν τσεπες-χρονο & εκαναν αυτο το ταξιδι μονο & μονο για να δουν μια εμφανιση ντροπης! Αυτοι οι ΜΑΥΡΟΙ αξιζουν συγχαρητηρια! 
ΩΣ ΕΔΩ ΚΥΡΙΟΙ...ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ! Αναλαβετε τις ευθυνες σας & η Διοικηση να πραξει το ιδιο. Με τοσα "ξενερωματα" που εχουμε καταπιει φετος, εμεις δειξαμε ποιοι ειμαστε με το να μας εχετε παντα κοντα σας. Δεν χρωσταμε τιποτα να βλεπουμε να διασυρετε το ονομα τη φανελα & την ιστορια μας. Εχουμε πει οτι τωρα θα ξεχωρισουν οι αντρες απο τα παιδακια...αν το "εχετε" & τα "φορατε" εχετε ακομα την ευκαιρια σας να το κανετε στη πραξη. Με τετοιες εμφανισεις αδικειτε τους εαυτους σας ρε. Δειξτε επιτελους στη τελικη ευθεια αν πραγματικα αξιζετε να αγωνιζεστε σε αυτο το Συλλογο. ΔΕΙΞΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΨΥΧΗ & ΣΕΒΑΣΜΟ Η ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!
Δεν εχουμε ασχοληθει με τους διαιτητες φετος καθολου, αλλα οσα βλεπουμε μας θυμιζουν χρονιες Χελακη. 80-20 κατα μας με απουσια & χωρις καμια προστασια της ομαδας μας. Ενα οικοδομημα μιας ομαδας που παει για ανοδο χρειαζεται & την προστασια γυρω απο τον κυκλο για να υπαρχει ισονομια. Εκει ειμαστε ανυπαρκτοι δυστυχως & μας "πηδανε" καθε λογης διαιτησιες μη μπορωντας να αντιδρασουμε. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ 50-50!
Οσο για καποιους "ψευτομαγκες" του τοπικου χωριου των Ψαχνων, το μονο που εχουμε να πουμε ειναι πραγματικα τους ευχομαστε για το καλο τους να καταφερουν, οι αυτοι να ανεβουν φετος Κατηγορια η εμεις, διοτι σε αντιθετη περιπτωση θα γνωρισουν την καλυτερη φιλοξενια φιλαθλων & εντος αλλα & στο χωριο τους που εχει γινει ποτε. Video photo εδω Χωρις αλλα λογια...
ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΧΝΑΝΕ!
Διαβαστε περισσότερα ...

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΨΑΧΝΑ

«Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΤΑΠ ΠΑΝΑΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΣ ολοκλήρωσε το Σάββατο το πρωί την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (3 μ.μ.) με τον Ηρακλή Ψαχνών εκτός έδρας. Η αναμέτρηση εντάσσεται στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, 4ης για το β’ γύρο. Ο Παναιγιάλειος βρίσκεται στην 3η θέση με 30 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών έχει 32. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας γνωστοποίησε τη 19μελή αποστολή. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται οι Ανδρούτσος, Μούζος, Λιόσης, Κοροβέσης, Λίτσος Πελέκης, Στάικος, Σκαρτσίλας, Γκοτσούλιας, Σανδραβέλης, Ραμπαβίλας, Χρυσάφης, Χαϊκάλης, Τριανταφυλλάκης, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Γραμματικόπουλος, Διαμαντόπουλος και Ρέλλας.
Την Κυριακή το μεσημέρι θα γίνει γνωστός ο τελευταίος παίκτης που θα «κοπεί» από την αποστολή. Νέο πρόσωπο είναι ο Γιώργος Γραμματικόπουλος (25 ετών, επιθετικός), η τελευταία χρονικά μεταγραφή του Παναιγιαλείου.
Επιστρέφουν οι Θοδωρής Λίτσος και Γεράσιμος Χαϊκάλης από τραυματισμό.
Δεν υπολογίζεται ο σκόρερ της αναμέτρησης με τον Αίαντα Σαλαμίνας, Ηλίας Σιώκος καθώς θα εκτίσει ποινή τιμωρίας και ο τραυματίας Νίκος Ιορδανίδης ο οποίος θα επιστρέψει μετά την 22η αγωνιστική. Ο Δημήτρης Γκίκας απέχει λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και λογικά θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Εκτός αποστολής τέθηκαν επίσης οι Τσώνης, Μπαλτιμάς, Γιαννίκος, Βασιλαντωνόπουλος, Μπουλούμπασης, Γεωργίου.
Η αποστολή θ’ αναχωρήσει στις 3.30 μ.μ. για την Χαλκίδα όπου και θα διαμείνει.
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Τσαγγαράκης (Ρεθύμνου), με βοηθούς τους Συνιοράκη (Ρεθύμνου) και Γκαβέρα (Αθηνών).
• Ο Παναιγιάλειος θα έχει τη συμπαράσταση των φίλων του, καθώς δεκάδες αυτοκίνητα από το Αίγιο και την Αθήνα θα ξεκινήσουν την Κυριακή το πρωί για το νησί της Εύβοιας.(πηγη panaigialeiosfc.gr)
Διαβαστε περισσότερα ...

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΣ, Δημήτρης Παπαπέτρου στην πρώτη του συνέντευξη στο επίσημο site τoυ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ, εμφανίζεται ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αλλά όπως λέει «βρισκόμαστε στα μισά του δρόμου. Η προσπάθεια δεν θα μείνει ημιτελής γιατί έχουμε βάλει ένα στόχο. Έναν κοινό στόχο ο οποίος πρέπει να υλοποιηθεί. Δεν λειτουργούμε με ημίμετρα, δεν βάζουμε ταβάνι στα όνειρά μας, δεν συμβιβαζόμαστε. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας τίμια και ο κόσμος να είναι σίγουρος πως ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ έχει τέτοια δυναμική που στο τέλος εμείς θα χαμογελάσουμε», εξηγεί ο «ισχυρός άνδρας» του Π.Γ.Σ
ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ
Ο Δημήτρης Παπαπέτρου είναι 45 ετών και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα. Κατάγεται από την Ακράτα και από 4 μελή οικογένεια. Ο αδερφός του, οικονομολόγος, είναι στέλεχος ελληνικής πολυεθνικής εταιρίας. Ο ίδιος έχει χαράξει τη δική του επαγγελματική πορεία, που είναι εφάμιλλη των στόχων του Παναιγιαλείου: θέλει να πετύχει.
«ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ»
Τα τελευταία 25 χρόνια διαμένει στην Αθήνα. Ξεκίνησε να ασχολείται με το εμπόριο κατεψυγμένων προϊόντων. Στη συνέχεια «μπήκε» στο χώρο της χονδρεμπορίας κρεάτων. Σήμερα εκτός από αυτές τις δραστηριότητες είναι μέτοχος με ποσοστό σε ανώνυμες και μη εταιρίες που ασχολούνται με την υψηλή τεχνολογία, ενώ έχει συμμετοχή και σε χρηματοοικονομικά ιδρύματα. Σημείωση: Οι εταιρίες που έχουν ως αντικείμενο εργασίας την υψηλή τεχνολογία θεωρούνται ως οι απόλυτοι κυρίαρχοι των παγκόσμιων αγορών. Γίνεται όμως να εξαργυρώσεις μία επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα με την καταξίωση στον ποδοσφαιρικό χώρο; Πολλοί επιτυχημένοι επιχειρηματίες έφυγαν χωρίς… τρόπαια από το ποδόσφαιρο. Ο Δημήτρης Παπαπέτρου δεν φοβάται να πει πως: «Αν σε διακρίνει η σοβαρότητα και δουλεύεις δεν θα χάσεις. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Όποιος παράγει έργο στο τέλος θα δει τους κόπους του να ανταμείβονται» 
«ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟ»
Ο στόχος είναι πολλαπλός. Όπως εξηγεί: «Εννοείται πως θα πρέπει να μιλάμε για μία ανώνυμη εταιρία. Τότε θα αρχίσουν να μας σέβονται και θα δημιουργηθούν οι βάσεις για μία αξιοκρατική και άκρως επιτυχημένη πορεία. Υπάρχει ήδη ένα 5ετές πλάνο για το οποίο θα είναι υπεύθυνοι οι αρμόδιοι. Η άνοδος είναι μία προέκταση των πολλαπλών στόχων. Τίποτα δεν θα γίνει τυχαία. Όλο το Αίγιο θα αγκαλιάσει τον Παναιγιάλειο, όχι από υποχρέωση αλλά γιατί αυτή η ομάδα θα είναι η πηγή οξυγόνου για τον φίλαθλο. Θα αποτελέσει τη μόνιμη διέξοδό του. Φυσικά αφού η ομάδα σεβαστεί τον κόσμο, όπως και γίνεται», εξηγεί ο πρόεδρος του ΤΑΠ. Είναι γνωστό πως ο Δημήτρης Παπαπέτρου δεν γεννήθηκε με μία μπάλα στα πόδια! Δεν το κρύβει, ούτε το έχει παίξει παντογνώστης. Διατηρεί χαμηλούς τόνους και όσοι τον ξέρουν γνωρίζουν πως δεν λέει κάτι απλά για το πει. Το να «κερδίσει τις εντυπώσεις» ή την έξωθεν καλή μαρτυρία είναι ένα παιχνίδι που ποτέ δεν του άρεσε.
«ΠΗΓΗ… ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ»
«Βλέπω ποδόσφαιρο, μ’ αρέσει, αλλά δεν γνωρίζω τα μυστικά του. Γι’ αυτό υπάρχουν στην ομάδα στελέχη που γνωρίζουν το αντικείμενο. Eγώ κοιτάω τη δουλειά μου και να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου. Μία εταιρία πρέπει να έχει ευδιάκριτους ρόλους. Η ομάδα έχει στελεχωθεί με ανθρώπους που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και γνωρίζουν πως θα οδηγήσουν τον Παναιγιάλειο στη γη της Επαγγελίας. Αν δουλέψουμε όλοι μαζί, σωστά, συνετά και με σοβαρότητα, τότε η επιτυχία είναι μπροστά μας. Σε λίγο καιρό θα γίνει ορατή, θα την βλέπουμε και θα την πιάσουμε».
Η «οργάνωση και σοβαρότητα» είναι δύο από τα must του Δημήτρη Παπαπέτρου. «Αν δεν οργανωθείς και δεν είσαι σοβαρός, δεν πρόκειται να πετύχεις», εξηγεί ως απόφθεγμα ζωής.
«ΚΥΡΙΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ» 
«Γιατί να μην ισχύει αυτό και στο ποδόσφαιρο; Καταλαβαίνω πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι αλλά δεν υπάρχουν ομάδες που να πέτυχαν επειδή ακριβώς ακολούθησαν ένα πλάνο; Γιατί να κοιτάμε τις περιπτώσεις – «φωτοβολίδες»;. Είμαστε Παναιγιάλειος κύριοι και θα είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας. Ο Παναιγιάλειος είναι δυνατός. Το οφείλει στην ιστορία του και στους φιλάθλους του να πετύχει. Προσοχή: δεν θα τάξουμε, θα προσπαθήσουμε»
Όσο για τον στόχο της ανόδου ήταν απόλυτος: «Πιστεύω πως μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Επειδή μιλάμε για μπάλα, αν δεν συμβεί αυτό θα δοκιμάσουμε την τύχη μας στα μπαράζ. Και όλοι ξέρετε πως ο Παναιγιάλειος ξέρει από μπαράζ. Ο Παναιγιάλειος έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια και χρειάζεται να γίνουν πολλά πράγματα σε λίγο χρόνο. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Θα προσπαθήσουμε και θα τα καταφέρουμε».
«ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ»
Εμφανίζεται αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας. «Η ομάδα έχει αλλά παράλληλα χρειάζεται και περισσότερο τσαμπουκά. Πάθος, δύναμη, να δείχνεις από την αρχή ότι είσαι διεκδικητικός και ποιος είναι ο ρόλος σου. Η δυναμική της ομάδας είναι αυτή που θα την οδηγήσει ψηλά κι εμείς θ’ ακολουθήσουμε. Έχουμε τα φόντα. Άλλωστε πίσω από τον Παναιγιάλειο υπάρχει μία ολόκληρη πόλη, ο κόσμος αγαπάει την ομάδα, είναι τεράστια η ευθύνη. Πρέπει όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους ικανοποιήσουμε».
«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ»
Όσο για τον κόσμο, είναι συνεπαρμένος από τη βοήθειά του. «Οι φίλαθλοι βοηθούν. Με το υστέρημά τους όταν έρχονται στο γήπεδο, με τη φωνή τους, τον παλμό τους… Χρειάζεται λίγο περισσότερο. Υπήρξαν κάποιες απογοητεύσεις αλλά σ’ έναν μαραθώνιο θα έχεις πολλά εμπόδια. Οφείλεις να τα υπερκεράσεις. Ο κόσμος του Παναιγιαλείου έχει ποδοσφαιρική παιδεία. Τι να πω εγώ σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν δει τον Παναιγιάλειο στην Α’ Εθνική ή στη Β’ πριν μερικά χρόνια. 
Το ότι οι φίλαθλοι γνωρίζουν από μπάλα σημαίνει πως εκτιμούν και την προσπάθεια. Με τα όποια λάθη μας…», δηλώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.
Ο Δημήτρης Παπαπέτρου και οι συνεργάτες του, όπως λέει «δεν θα βάλουν ταβάνι στα όνειρά τους για την ομάδα». Άλλωστε κανείς δεν φορολογεί τα όνειρα, πολλές φορές αυτά πραγματοποιούνται, αν υπάρχει «σοβαρότητα και οργάνωση», όπως σημειώνει, σίγουρα όμως, επικροτείται η προσπάθεια.(πηγη panaigialeiosfc.gr)
Διαβαστε περισσότερα ...